Welkom bij Rhodesian Ridgeback kennel Of the African moon

Obi

Ik ben geboren op 20 oktober 2019 (stamboomnummer 3175590, stamboomnaam Hector).

24 januari 2020 ben ik hier komen wonen. Ik was dus ‘al’ 3 maanden. Geen idee waarom ik zo lang op een thuis heb moeten wachten.

Mijn eerste kennismaking met Richard en Jacqueline was een feestje. Ik sprong een meter in de lucht en had me voorgenomen goed ondeugend te zijn. Beide werden verliefd op me en zeiden dat ik een thuis gevonden had.

Onderweg naar huis regelde mijn vrouwtje mijn puppycursus. Kort daarna brak er een of andere raar iets uit, Corona hoorde ik steeds, en was het einde oefening wat betreft cursus. Baasje en vrouwtje zijn thuis natuurlijk wel druk met mij aan het werk gegaan om mij vanalles te leren. 

Ik mag graag met mijn grote vriendin Sky spelen overdag. In de avond kruip ik t liefst op de bank bij t vrouwtje. Als ik je in m’n hart gesloten heb, ga ik voor je door t vuur. Maar ik sluit je niet zomaar in m’n hart hoor, heb zo m’n voorkeuren die ik zelf bepaal.

Een bezoek aan de dierenarts, i.v.m. het mogen dekken, was best leuk. De eerste keer wilden ze een beetje bloed van me en de andere keer mocht ik lekker een tukkie doen. De uitslagen van mijn bloedonderzoek en de gemaakte foto’s zijn in te zien bij mijn baasje en vrouwtje.