Welkom bij Rhodesian Ridgeback kennel Of the African moon

Sky

Ik ben geboren op 5 november 2018 (stamboomnummer 3139478, stamboomnaam Kira). Dat ik een week of 6 jong was kwamen Richard en Jacqueline bij mij en mijn broertjes en zusjes op bezoek. Ik ben naar Richard toe gewaggeld, heb hem geknuffeld en ben daarna weer lekker op mijn warme plekje onder de lamp gaan liggen. Het was winter en het warme plekje bovenop mijn broertjes en zusjes en onder de warme lamp beviel me prima. Ik hoorde ze zeggen dat ze me eind december zouden ophalen. Ik had m’n huisje dus gevonden en kon nog even lekker genieten tot ik oud genoeg was om te verhuizen.

Tussen Kerst en Oud en Nieuw hebben ze me opgehaald. Een lange autorit naar mijn nieuwe huis. We kwamen pas ’s avonds laat aan. Ik vond het reuze spannend. Een heel groot huis voor mij alleen. Lekker mee naar boven om daar naast het bed te slapen.

Ik was een leuke, drukke, soms ondeugende pup. Mijn vlijm scherpe tandjes zette ik vooral in mijn baasje Richard. Meerdere cursussen heb ik gevolgd. Ook hier heb ik nogal eens ondeugd uitgehaald. En ineens …. wist ik wat luisteren was. Ik had veel geleerd op cursus, maar had weinig zin om er wat mee te doen. Ben ik nu voorbeeldig? Nee hoor, maak je geen illusie. Nog steeds kan ik lekker donderjagen en heel af en toe ondeugend zijn.

In 2019-2020, ben ik bij de dierenarts geweest. Een keer om bloed af te nemen en een keer om foto’s te laten maken. Mijn baasje Richard en vrouwtje Jacqueline wilden laten onderzoeken of ik ook pups mag krijgen. De testen zijn in te zien bij mijn baasje en vrouwtje.